Nyheter

Vårvinter racet 2016

Första deltävlingen i Södras Cup 2016 Startnummer 40 fick Palle i deltävling 1. Bilen som används är Toyota Carina II, Karin och hennes kamera följer med upp och Tony hjälper till med servicen. Så här trångt var det i starten sist jag tävlade på Välabanan.
Läs mera

Ny sponsor för 2016

DÄCKBILEN I SKÅNE. Tony kommer att vara med den 12/3 när vi tävlar i Helsingborg på Välabanan. På dom större tävlingarna så kommer han att vara med och hjälpa till med servicen i depån så långt det stämmer med våra kalendrar. www.dackbilenskane.se
Läs mera

Första tävlingen för Arlövs MC

Ny månad (februari), ny klubb (Arlövs MC) men samma bil och samma förare riktar den 20/2 färden mot Åhus och Ripabanan Och Ripabanan har vi besökt många gånger så det ser vi fram emot.
Läs mera

Toyota Carina II

Toyota Carina II är nu lastad och klar för årets första race i Hästveda. Simon och Palle åker upp på fredagen den 29/1 för att förnya vagnboken dagen innan tävlingen. Bilen sponsras av far oavsett om det är Palle eller Jim som kör den då det var Farfar som gav den till oss.
Läs mera

Årets första tävling

Först ut 2016 är Palle och han lånar Jims Carina II när han kör i Hästveda den 30/1. Tack till Björn som håller bra service och hjälper till när man behöver ett släp. Lottningen klar och det blev startnummer 5 i Hästveda Resultatet efter Hästveda var inte så bra, vi hade behövt ännu grövre däck kan...
Läs mera

RIPA BANAN

Snart startar säsongen 2016 först ut blir det Hästveda (30/1) men sen är jag även anmäld till Ripabanan den 20/2
Läs mera

Arlövs MC

Från och med årsskiftet 2015-16 så är Palle och Jim medlemmar i Arlövs Motorclub. Jim är då tredje generationen i vår familj som är aktiv medlem i AMC. . Klubb bytet är helt beroende på avståndet till Tomelilla MK där vi båda har haft 5 fantastiskt trevliga år.   
Läs mera

Meddela besökare

Första tävlingen för säsongen 2016 går av stapeln i Hästveda den 30 januari. Denna gång blir det Toyota Carina II som gäller så det är snällt av Jim att låna ut bilen. Sist slutade det i räcket.
Läs mera

Webbsidan har lanserats

Vår nya webbsida lanserades idag. Berätta för dina besökare varför du har börjat med en ny presentation och hur de kan dra nytta av den. Nämn dina mål och fördelarna med ditt projekt. Försök att i korthet ge dina besökare anledningar till att återvända till dina sidor.
Läs mera